2018-01-10_online banner lookizi_1100x475px_

neubau eyewear brillen

Het gloednieuwe merk neubau eyewear is voortdurend in beweging. neubau eyewear koppelt een stedelijke levensstijl en vernieuwend design aan jarenlange vakkennis en ervaring: hoogwaardige brillen gemaakt in Oostenrijk, die perfect voldoen aan de eisen van kritische klanten.

Neubau, het zevende district van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, heeft de volgende typische kenmerken: individualiteit, creativiteit en een inspirerende stedelijke sfeer, zoals u die opsnuift in de bruisende, trendy wijken van veel wereldsteden. Deze wijk in Wenen is een mooi voorbeeld van al die opwindende, snel evoluerende creatieve stadswijken overal ter wereld die dezelfde aantrekkingskracht uitoefenen. Die levensvisie inspireerde de naam van een nieuw brillenmerk: neubau eyewear.

Op een oprecht aantrekkelijke manier weerspiegelt neubau eyewear de huidige tijdsgeest in de brillenmode. Dit merk ademt het jonge, creatieve en moderne Wenen uit. U kunt het gerust beschouwen als een eerbetoon aan alle trendy stadswijken en de mensen die er wonen en leven.

Duurzaamheid

Bij de brillen Bob, Valerie en Dani gebruikt neubau eyewear voor het eerst het materiaal naturalPX. Tweederde van de grondstoffen voor dat materiaal zijn hernieuwbaar en van plantaardige herkomst. Bijkomend bij het gebruik van dit milieuvriendelijke polymeer, stelt het merk alles in werk om zo weinig mogelijk afval te creëren. Dat doen zij met hun hypermoderne productiemethodes, waardoor ze door middel van ‘injection moulding’ alle delen van een neubau eyewear-montuur perfect kunnen vormen.

Zelfs bij de accessoires heeft neubau eyewear oog voor hun nut én duurzaamheid. Zo wordt de brillendoos gemaakt op basis van cellulose, zonder lijm. Het poetsdoekje bestaat uit gerecycleerde petflessen. Daarbovenop kan de transportdoos in een handomdraai worden omgetoverd tot een handige 'brillensofa' – de perfecte plek om uw bril thuis op te bergen. Zo gaat uw bril langer mee en geeft u de transportdoos een tweede leven, ook na de aankoop blijft dit doosje dus nuttig!

Benieuwd naar dit nieuwe merk? Kom vooral langs in onze winkel!

Pas online
Naar de winkel

De toppers van neubau eyewear

Er zijn geen resultaten gevonden.


Top