lenzen-maandlenzen-1100x475

Maandlenzen van CooperVision

Jansen Horen en Zien in Zutphen werkt met een Sauflon Safe contactlenzen systeem. Het zal u dan ook niet verbazen dat Sauflon contactlenzen goed vertegenwoordigd zijn in het assortiment. Hier aantal producten die wij leveren:

Clariti® maandlenzen

Ook de maandlenzen van Clariti® zijn in diverse varianten verkrijgbaar. Valt uw benodigde correctie net buiten de mogelijke correcties van de daglenzen? Clariti® maandlenzen hebben nog net wat meer mogelijkheden met sterktes tot -09.00 en Clariti® toric met een cilinder tot -2.25.

Sauflon Silicone Select maandlenzen

Ook deze lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel en het comfort en gemak is vergelijkbaar met dat van de Clariti® lijn. Door de iets andere eigenschappen zijn deze lenzen echter een goede aanvulling op het assortiment.

Sauflon 55UV maandlenzen

Zoals de naam al zegt, zijn deze lenzen speciaal ontworpen voor het beschermen van uw ogen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Ze zijn zeer soepel en u zult nauwelijks voelen dat u ze draagt.

Meer informatie

Het kiezen van de contactlens is iets waarbij u wellicht wat advies kunt gebruiken. Kom langs bij Jansen Horen en Zien in Zutphen, we zien u graag tegemoet.Top